O’QUVCHILARDA MILLIY VA UMUMMADANIY KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQA DARSINING AHAMIYATI - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2020)
Mazkur maqolada musiqa darslari orqali o’quvchilarda milliy va umummadaniy kompetensiyani shakllamtirish bo’yicha nazariy ma’lumotlar berilgan.