SAN’ATGA UMRINI BAXSHIDA ETGAN INSON - Nurullayev, Umidjon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada Rustam Ibragimov hayoti va ijodi hamda pedagogik mehnat faoliyati davomida 500dan ortiq shogirdlarni yetishtirib chiqarganligi haqida yoritilgan bo‘lib, hozirgi kundagi shogirdlarning ijodiy faoliyati rivojlanishi uchun ustoz hali ham o‘z bilim ko‘nikmalarni o‘rgatmoqda