МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТЛАРИДА 5-6 ЁШЛИ БОЛАЖОНЛАРГА УЗБЕК ХАЛК ЧОЛГУЛАРИНИ ШЕЪРИЙ ТОПИШМОКЛАР ОРКАЛИ ТОПИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ - Nazarov, Xaydarali (Журнал музыки и искусства, 2020)
Назаров Хайдарали Эшонкулович, ЖДГТИ санъатшунослик факультета Мусика таълими кафедраси укитувчиси Аннотация:Узбек миллий мусика чолгуларини шеърий топишмоклар оркали курсата олиш мусика чолгуларини ушлаш ва ижро этиш холатларини ифодалаш