TALABALARDA MUSIQIY QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISHGA YO‘NALTIRILGAN KOMPYUTER DASTURLARIDAN FOYDALANISH - Мaxamadov Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Talabalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida Musiqa madaniyati darslarini kom’pyuter yordamida o‘tishning o‘ziga xos yo‘llari yoritilgan.