MUSIQIY TA’LIM VA TARBIYADA ZAMONAVIYLIK - Jumayev, Ahmadjon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada musiqiy talimning ta’lim – tarbiya jarayonida zamonaviylik jihatlarini tadbiq etishning o‘ziga xos jihatlari bayon etilgan.