САНЪАТ МАКТАБЛАРИНИНГ ТАСВИРИЙ САНЪАТ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ИЖОДИЙ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИНДИВИДУАЛ ЁНДАШУВ - Boymurzayeva, Oykaram (Журнал музыки и искусства, 2021)
Мақолада саньат мактабларида тасвирий саньат дарсларининг самарадорлигини янада ошириш мақсадида ўқувчиларни табақалаштириб ўқитиш орқали қобилиятларини ривожлантириш келтирилган.