TEXNOLOGIK LOYIHALASH VOSITASIDA UZLUKSIZ MUSIQIY TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Turaeva, Charos (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada umumta’lim maktablari musiqa madaniyati darslarida mumtoz musiqa mavzusida darslarni tashkil etishdagi mavjud muammolar hamda ularning yechimi yo‘lida pedagogika oliy o‘quv yurtlarida bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarini mumtoz musiqa bo‘yicha maktab ta’limiga tayyorlash borasidagi darslarni texnologik loyihalashning avzalliklari haqida fikr yuritilgan.