TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARINING TASHKILIY TUZILISH XUSUSIYATLARI VA MASHG‘ULOTLAR MAZMUNI - Inomova, Zilola (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqola mazmunida uzluksiz ta’lim tizimining turli bosqichlarida faoliyat yuritayotgan ta’lim muassasalari musiqiy to‘garak mashg‘ulotlarida amaliy bilimlarni berish borasidagi tajribalarni o‘rganishga e’tibor qaratildi. Badiiy havaskorlik to‘garak mashg‘ulotlarining o‘ziga xos jihatlari yuzasidan tahliliy mulohazalar bildirildi.