“CHOLG‘U IJROCHILIGI” FANINI O‘QITISH TEXNOLOGIYALARI - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada “Cholg‘u ijrochiligi” fanini samarali va sifatli tashkil etilishini ta’min etuvchi faoliyatni yo‘lga qo‘yilish masalalari bayon etilgan.