PEDAGOGLARNING KASBIY KOMPITENTLIGINI RIVOJLANTIRISH BUGUNGI KUNNING MODELIDIR - Xoshimova, Laziza (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada zamonaviy sharoitlarda jahon fani va innovatsiya faoliyatining yutuqlaridan keng foydalanish jamiyat va davlat hayotining barcha sohalarini izchil va barqaror rivojlantirishning, mamlakatning munosib kelajagini barpo etishning muhim omili bo‘lib borishi haqida so‘z boradi