TASVIRIY SAN’AT DARSLARIGA INDIVIDUAL YONDASHUV - Boymirzaeva, Oykaram (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada sanat maktablarida tasviriy sanat darslarining samaradorligini yanada oshirish maqsadida o‘quvchilarni tabaqalashtirib o‘qitish orqali qobiliyatlarini rivojlantirish keltirilgan.