MAKTAB MUSIQA O‘QITUVCHILARI IJROCHILIK QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISH - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarini ijrochilik qobiliyatlarini tarkib toptirish va shakllantirishni takomillashtirish masalari yoritilgan.