KOMPOZITOR I. BAXNING “MATFEY IZTIROBLARI” ASAR MISOLIDA – MUSIQIY ESTETIKASI - Abduganieva, Mohiniso (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada buyuk kompozitor Iogann Sebastiyan Baxning ijodi yuzasidan fikr va mulohazalar bayon etilgan. Yuksak iste’dod sohibining eng mashhur asarlaridan biri “Matfey iztiroblari” to‘g‘risida ma’lumotlar keltiriladi va qiyosiy jihatdan tahlil etiladi.