TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA MUSIQA SAN’ATINING MA’NAVIY-MADANIY KAMOLOTIMIZDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Axrorova, Munojat (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada buyuk nemis kompozitori Iogann Sebastyan Baxning hayoti va uning yaratgan asarlari haqida qisqacha ma’lumot keltirilgan bo‘lib, shuningdek polifoniya janri yoritilgan.