SHARQ MUTAFAKKIRLARINING TARBIYA BORASIDAGI FIKRLARI - Ibragimov, Abdurahim (Журнал музыки и искусства, 2022)
Bu maqolada Sharq mutafakkirlarining ta’lim-tarbiya, turli kasblar, ayniqsa, dehqonchilik, hunarmandchilik va chorvachilik haqidagi qarashlari bayon etilgan.