Инглиз тилидаги ҳаракат модификаторларининг лингвокультурологик жиҳатлари. - Uzokova, Shakhnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
This article is about Linguoculturological aspects of action modifiers in English.