O‘. HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA BADIIY PERSONAJLARNING ICHKI HISSIYOTLARINI NAMOYON ETISHDA METAFORANING O’RNI - Rahmanova, Amira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqola O‘. Hoshimovning “Ikki eshik orasi” romanida badiiy personajlarning ichki hissiyotlarini namoyon etishda metaforaning o’rni va tahliliga bag’ishlangan.