TALABALARNI KASBIY – PEDAGOGIK TA’LIM JARAYONIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TASHKIL ETISHGA TAYYORLASHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Shanasirova Zahro, Shanasirova Zahro (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada bugungi kunda dolzarb mavzu bo’lgan talabalarni kasbiy – pedagogik ta’lim jarayonida ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil etishga tayyorlashning ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilingan.