ТИЛШУНОСЛИКНИНГ ЙЎНАЛИШЛАРИДА ГЕНДЕР ТИЛИ ТАДҚИҚИ: ТИЛШУНОСЛИКНИНГ ЙЎНАЛИШЛАРИДА ГЕНДЕР ТИЛИ ТАДҚИҚИ - Н.А.Хошимова, Н.А.Хошимова (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ТИЛШУНОСЛИКНИНГ ЙЎНАЛИШЛАРИДА ГЕНДЕР ТИЛИ ТАДҚИҚИ