PROJECT WORK IN TEACHING ENGLISH: Conference - Xamzayev, Akmal (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada ingliz tili darslarida loyiha ishlarini bajarish to’g’risida fikr yuritilgan.Bunda mavzu o’qituvchi tomonidan beriladi,loyiha yozuvchisi esa, uni qanday yozishni va taqdim etishni o’zi qaror qiladi.