ФРАЗЕОЛОГИЗМЛАРНИНГ АНТРОПОЦЕНТРИК ЛИНГВОМАДАНИЙ ТАДҚИҚИ - Jabbarova, Anora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақола тилшуносликда долзарб бўлган тил ва маданият муносабати, миллий маданиятнинг лисоний манзараси ва уларнинг концептуаллашуви масалаларига бағишланган.