BOSHLANG’ICH SINFLARDA INGLIZ TILI O’QITISHNING INNOVATSION YONDASHUV HAMDA USULLAR - Norqulova, Sarvinoz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ANNOTATSIYA Bu maqolada boshlang’ich sinflarda o’quvchilarning til o’rganishga bo’lgan qiziqishini oshirish uchun ingliz tili o’qitishning samarali, zamonaviy hamda innovatsion metodlari haqida to’xtalib o’tiladi. Kalit so’zlar: aralash texnika hamda metod, har xil qiziqarli o’yinlar, boshlang’ich sinflar, zamonaviy innovatsion metodlar, pantomima.