Shahnoza TARIXIY SHAXSLAR NOMLARINING INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDAGI PERIFRAZDAGI IFODALANISHI: TARIXIY SHAXSLAR NOMLARINING INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDAGI PERIFRAZDAGI IFODALANISHI - Allayorova, Shahnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolda ingliz va o’zbek tillaridagi tarixiy shaxslar nomlarining perifrazadagi ifodalanishi va uning etimologik tahlili ko’rib chiqiladi . Shu ma’noda perifraz birliklar haqida ma’lumotlar beriladi.