gulandom CHET TILLARNI O’QITISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI: CHET TILLARNI O’QITISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Hamraqulova, Gulandom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Materiallar tez o’zgaruvchan, axborot oqimiga mos kelmaydi. O’z-o’zini o’rgatish ko’nikmalari va ko’nikmalarini egallashni o’rgatish muammosining ahamiyati o’quv materiallarini mustaqil ravishda qayta ishlash, olingan ma’lumotlarni qayta ishlash, xulosalar chiqarish va kerakli ma’lumotlar asosida ularni qo’llab-quvvatlash doimiy ravishda ortib bormoqda.