A SUKUT FENOMENINING JAHON VA O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA O‘RGANILISHI: SUKUT FENOMENINING JAHON VA O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA O‘RGANILISHI - Muminov, Sidiqjon (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada tilshunoslikda so‘zsiz muloqotning bir ko‘rinishi sifatida baholanadigan sukut fenomeniga jahon va o‘zbek tilshunoslarining qarashlari haqida fikr yuritiladi.