Nilufar TIL VA MADANIYAT TUSHUNCHALARINING O’ZARO BOG‘LIQLIGI: TIL VA MADANIYAT TUSHUNCHALARINING O’ZARO BOG‘LIQLIGI - Rustamov, Ilxom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Kommunikativ metodologiyaga asoslangan darsda ishlash quyidagilarni o’z ichiga olishi mumkin turli xil turlari topshiriqlar, lekin ularning asosiy xususiyati shundaki, ular amaliy muammoni hal qilishadi: masalan, kino chiptalarini sotib olish, restoranda buyurtma berish yoki ta’tilga qaerga borishni hal qilish.