A TALABALARNING OG’ZAKI VA YOZMA NUTQIGA SALBIY TA’SIR ETUVCHI OMILLAR: TALABALARNING OG’ZAKI VA YOZMA NUTQIGA SALBIY TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Tursunova, Tursunova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada bugungi kunda talabalarning og’zaki va yozma nutqiga salbiy ta’sir etuvchi vositalar, ularning kelib chiqish sabablari va bartaraf etish yo’llari haqida fikr yuritilgan.