A ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA MAQOL, MATAL VA IDIOMALARNING AHAMIYATI: ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA MAQOL, MATAL VA IDIOMALARNING AHAMIYATI - Xidirova, Nargiza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Usbu maqolada usluksiz ta’lim tizimida maqol,matal va idiomalarning ahamiyati hamda tilning yuzaga kelishi haqida fikr yuritilgan.