A INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDAGI BA’ZI PAREMALARNING CHOG’ISHTIRMA TADQIQI: INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDAGI BA’ZI PAREMALARNING CHOG’ISHTIRMA TADQIQI - Xudayberdiyev, Ilyos (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbek va ingliz tillaridagi xalq maqollarining qo‘llanilishi qiyoslangan holda o‘rganilgan shu bilan birga ikki xalq maqollarining ma’noviy, tuzilish jihatdan farqli va o’xshash tomonlari faktik misollar asosida tahlilga tortilgan.