A ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎҚИТИШДА ЭЛЕКТРОН ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ: ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎҚИТИШДА ЭЛЕКТРОН ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Мустафоқулова, Ҳулкар (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мазкур мақола бугунги кунда Хорижий тилларни ўқитишда таълим муассасаларида кенг қўлланиб келинаётган электрон ресурслардан фойдаланиш таҳлил қилинади.