A ТАЖОВУЗЛИ НУТҚИЙ ҲАРАКАТНИНГ ЛИСОНИЙ ВОҚЕЛАНИШИ: ТАЖОВУЗЛИ НУТҚИЙ ҲАРАКАТНИНГ ЛИСОНИЙ ВОҚЕЛАНИШИ - Safarov, Shaxriyor (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Шахслараро мулоқот турли вазият, шароит, контекстларда кечиши билан биргаликда маълум мақсадни кўзлаган ҳолда бажарилади. Шу кўрсаткичларга биноан мулоқот турлари фарқланади. Ажратилаётган турларнинг қарийб барчасида ахбор алмашинуви билан боғлиқ ҳаракатлар бажарилади.