BO’LAJAK CHET TILI O’QITUVCHILARINING KASBIY TAYYORGARLIK JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH - Musayeva, Adiba (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Tez modernizatsiya sharoitida zamonaviy kasb-hunar ta’limi nafaqat o‘z kasb soxasida malakali bo’lishga yo‘naltirilgan, balki doimiy kasbiy o‘sishga va kasbiy harakatchanlikka tayyor bo‘lgan mutaxassisni tayyorlashga qaratilgan. Ushbu maqola bo’lajak chet tili o’qituvchilarning qanday kasbiy tayyorgarligini oshirish va ularni takomillashtiruvchi omillar haqida tavsilotini beradi.