KORPUSGA ASOSLANGAN YONDASHUVNING KASBIY KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYALARNI TAKOMILLASHTIRISHDAGI O’RNI - Pulatova, Pulatova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqola korpusga asoslangan yangi ta’limiy yondashuv asosida kasbiy kommunikativ kompetensiyalarning negizi bo’lgan so’zlar, iboralarni Korpus orqali o’rganishning imkoniyatlari va xususiyatlari haqida so’z yuritadi.