ИНГЛИЗ МАҚОЛЛАРИНИНГ МИЛЛИЙ-МАДАНИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Хамзаев, Собир (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Мақолада инглиз тилидаги айрим мақолларнинг манбалари ва пайдо бўлиш тарихи ҳақида сўз юритилади. Инглиз тилидаги айрим мақоллар таҳлили ёрдамида мақола муаллифи уларнинг манбаларини гуруҳларга ажратади. Муаллиф шунингдек мақоллардан инглиз тилига ўқитиш жараёнида фойдаланишнинг хусусиятларини ҳам таҳлил қилган.