SIRTQI TA’LIMDA XORIJIY TILLARNI OQITISH - Mamajanova, Guncha (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqola nolingvistik universitetlarning sirtqi bo’limlari talabalariga chet tillarini o’rgatish masalalariga bag’ishlangan. Nolingvistik oliy o‘quv yurtlarining sirtqi bo‘limlarida xorijiy tillarni o‘qitish va yangi axborot texnologiyalaridan foydalangan holda talabalarni tayyorlashning mavjud tizimi tahlili berilgan. Maqolada sirtqi bo’lim talabalariga amaliy mashg’ulotlarda o’quv qo’llanma va maxsus yaratilgan o’quv kompyuter dasturlari yordamida ingliz tilini o’rgatish masalalari ko’rib chiqiladi.