PORTRET TASVIRLOVCHI FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING TARJIMA XUSUSIYATLARI - Yuldosheva, Mamura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqola portret tasvirlovchi frazeologik birliklarning tarjima xususiyatlari haqida ma’lumotlar taqdim etadi. Shuningdek, inson tashqi ko’rinishi, umumiy portrtini tasvirlovchi frazalarning tarjima jarayonidagi o’ziga xos jihatlarini yoritadi.