ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДА ПЕДАГОГИК - Yusupov, Shermatilla (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Педагогик олимлар ва ўқитувчилар диққатини тортган масалалардан бири - таълим-тарбия жараёнига педагогик технологияларни жалб қилиш ҳисобланади. Бу мавзунинг илмий ишларда, хисоботларда, махсус даврий нашрларда қизғин ўрганилаётганлиги, бахс- мунозарага сабабчи бўлаётганлиги ҳам таълим-тарбия соҳасида унинг ўрни накадар муҳимлигидан гувоҳлик беради.