O’QUV JARAYONIDA INNOVATSION VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - ABDUKADIROVA, SHAXNOZA; Ahrorova Nigora Sabirjonovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqolada mamlakatimizda zamonaviy innovatsion texnologiyalar orqali oliy ta`limda rus tili darslarini olib borish yo‘llari va interfaol metodlar talablarning bilimlarini yanada mustahkam egallashida, nutq madaniyatini oshishida, savollarni to`g`ri tuzishida, o`z fikrini bayon etishidagi ahamiyati bayon qilingan.