БАЪЗИ ИНГЛИЗ ТИЛИ ТОПОНИМЛАРИНИНГ МОРФОЛОГИК ВА СИНТАКТИК ЖИҲАТДАН ЯСАЛИШИ - Ganieva, Gulnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада инглиз тилидаги баъзи топонимларнинг морфологик ва синтактик жиҳатдан ясалиш усуллари берилган. Ҳар бир усуллар мисоллар билан изоҳланган.