MA’NAVIY AXLOQIY TARBIYALASHDA CHET TILINING O’RNI: MA’NAVIY AXLOQIY TARBIYALASHDA CHET TILINING O’RNI - Dosimbetov J.B-, Dosimbetov J.B- (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
Jamiyat taraqqiyotida tarbiya jarayonining ahamiyati beqiyos. Tarbiya inson shaxsi ma’naviyatini, e’tiqodini, о‘zini anglash, yon atrofga bо‘lgan munosabatini shakllantirishga qaratilgan jarayoni. Ushbu jarayon mutanosibligini ta’minlashda ta’lim - tarbiya ishini uyg‘un tarzda olib borish lozim bо‘ladi. Har tomonlama yetuk barkamol avlodni tarbiyalash, bugungi kunnning dolzarb masalasi xisoblanadi.