INGLIZ TILINI O'RGANISHDA MULOQOT JARAYONI VA MA'NAVIYATNING O'RNI - Anarboyev, Orzubek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
INGLIZ TILINI O'RGANISHDA MULOQOT JARAYONI VA MA'NAVIYATNING O'RNI