ИНГЛИЗ ВА ЎЗБЕК XАЛҚ ЭРТАКЛАРИДА ҚУШ КЎРИНИШИДАГИ КЎМАКЧИЛАР - Axmedova, Sarvinoz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақолада инглиз ва ўзбек фольклорида қуш кўринишидаги ҳомий кўмакчилар таҳлил қилиниб, уларнинг ўзига xос талқини ҳақида фикр юритилади..