ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАР ВА ТУРҒУН БИРИКМАЛАР ДЕРИВАЦИЯСИ ТАДҚИҚИ - Mamatov, Abdugafur (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақолада фразеологик ибораларнинг деривацион хусусиятлари, турғун бирикмаларнинг деривацион тамойилларини ёритиш каби муҳим изоҳталаб масалалар таҳлилга тортилган.