Бошланғич синф ўқувчиларига инглиз тилини ўқитишнинг долзарб муаммолари ва ечимлари. - Djabbarov, Sherzod (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақолада бошлинғич синф ўқувчиларига инглиз тилини ўргатишда дуч келадиган баъзи муаммолар ҳамда ушбу муаммоларни бартараф этиш усулларига бағишланади;