Developing speaking skill through games So’zlashuv mahoratini o’yinlar orqali rivojlantirish - Yaxshiboyev, Alham (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Anotatsiya: Ushbu maqola so’zlashuv mahoratini oshirishda,turli xil o’yin turlaridan foydalanishga bag’ishlangan.Maqolada so’zlashuvda foydalanish kerak bo’lgan idiomalar,so’z birikmalaridan foydalanib,o’yinlar tuzilgan. Annotation: This article discusses the using of didactical games in order to develop the speaking skill and made up games by using idiomas,phrases that should be used in the speech. Kalit so’zlar: o’yinlar, hamkorlikda o’rganish (co-operative learning) Key words: games,learner-centred approach,co-operative learning skills.