O‘quvchilarga ingliz tilini oqitishda qollaniladigan metodlar: O‘quvchilarga ingliz tilini oqitishda qollaniladigan metodlar - Abduqodirova, Mohinur (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada chet tilini ahamiyati muhokama qilinadi