FRAZEOLOGIK BIRLIKLAR KLASSIFIKATSIYASI - Ismoilova, Gulyora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada frazeologik birliklar haqida tushuncha va frazeologizmlar klassifikatsiyasi turli olimlar qarashlariga ko`ra tahlil qilingan. Ingliz va o`zbek tillaridagi misollar orqali nazariyalar isbotlashga harakat qilingan.