fazilatturgunova05@gmail.com MURAKKAB IKKI TILLI LUG'ATLAR KORPUSIDAGI TASVIRIY FRAZEOLOGIYA: KOGNITIV-DISKURSIV JIHAT: MURAKKAB IKKI TILLI LUG'ATLAR KORPUSIDAGI TASVIRIY FRAZEOLOGIYA: KOGNITIV-DISKURSIV JIHAT - Turg`unova, Fazilat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada frazeologizmlarni o'z-o'zidan mustaqil tavsif ob'ekti sifatida emas, balki sarlavhali so'zga illyustratsiya sifatida qarashadi. Turli xususiyatlarning xususiyatlariga, ya'ni grammatik xususiyatlarga kamroq e'tibor beriladi.