Zilola TILSHUNOSLIK FANLARIDA MAVHUM OTLARNI TUSHUNISH: TILSHUNOSLIK FANLARIDA MAVHUM OTLARNI TUSHUNISH - Alibekova, Zilola (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada mavhum so'zlarni aniqlashning mavjud usullarini ko'rib chiqish va qaysi biri ko'proq qo'llanilishini tushunishga harakat qiladi hamda maqolada qadimgi Yunonistondan zamonaviy tadqiqotchilargacha bo'lgan davrni qamrab olgan tilshunoslik, klinik psixologiya va falsafani qamrab olgan taraqqiyotni ko'rib chiqadi.