xura3088069@gmail.com XORIJIY TIL O’QITUVCHISI IJTIMOIY PSIXOLOGIK BILIMDONLIGINI OSHIRISHDA PEDAGOGIK MULOQOTNING AHAMIYATI: XORIJIY TIL O’QITUVCHISI IJTIMOIY PSIXOLOGIK BILIMDONLIGINI OSHIRISHDA PEDAGOGIK MULOQOTNING AHAMIYATI - Sayfullayev, Xurshid (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Bugun davlatimizning kelajagi ma’naviy jihatdan yetuk, axloqan pok qilib tarbiyalangan yoshlar qo’lida bo’ladi. Albatta, shunday yoshlarni tarbiyalash biz o’qituvchi va ustozlardan ham katta shijoat va mas’uliyat, ham ulkan bilim, keng dunyoqarash va katta kuch talab etadi.